У Долинській затримано підозрюваного у скоєнні вбивства

Жовтень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Працівники Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого 41-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області
 

24 жовтня близько опівдня до райвідділу міліції надійшло повідомлення від 10-річної жительки міста Долинська. Дівчинка розповіла, що кілька хвилин тому її родича ударив ножем його знайомий, з яким вони разом розпивали спиртні напої.
На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці констатували смерть 56-річного потерпілого.
У ході проведення першочергових заходів, працівники міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину та затримали його. Ним виявився непрацюючий місцевий житель, який неодноразово був засуджений за крадіжки. Чоловік завітав до знайомих, разом вони вживали алкоголь, а потім посварилися, начебто через співмешканку господаря будинку, яку напередодні той побив. Під час з’ясування стосунків гість ножем ударив свого опонента у груди… і поцілив прямо в серце.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. З місця події вилучено ніж зі слідами крові. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool