У Добровеличківському райвідділу міліції новий начальник

Травень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

Головний міліціонер Кіровоградщини Микола Павленко представив особовому складу Добровеличківського райвідділу міліції т.в.о. начальника підрозділу

Наказом по особовому складу ці обов’язки покладено на майора міліції Олександра Порала, який раніше проходив службу в апараті карного розшуку області.
У робочій нараді разом з т.в.о. начальника УМВС в області полковником Павленком взяли участь його заступник Сергій Ушинський, голова Добровеличківського районної державної адміністрації Василь Ткаченко та прокурор Іван Науменко.
Микола Володимирович довів до особового складу райвідділу завдання, які стоять перед ОВС, окремо зупинився на питаннях дотримання дисципліни та законності, суворого дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, безумовного реагування та розгляду заяв і звернень громадян.
- Ви повинні зробити все можливе для того, аби люди, що мешкають на вашій території, відчували захист та підтримку. Усі ті, хто звертається за допомогою, повинні її отримати, – зауважив очільник міліції області. – Я покладаюся на кожного з вас. Оперативність реагування, планомірна робота з профілактики правопорушень та розкриття злочинів обов’язково дасть результат, а найважливішим показником вашої діяльності стане повага та підтримка від людей – сказав він.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool