У Добровеличківському районі загасили 2 пожежі у приватних домоволодіннях

Квітень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

10 квітня рятувальники 4-го Державного пожежно-рятувального загону смт Добровеличківки двічі виїжджали на гасіння пожеж у приватних домоволодіннях.

О 16:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 12 м2 покрівлі господарчої споруди та 1,5 т соломи у приватній садибі на вул. Перемоги в с. Піщаний Брід. Силами вогнеборців 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Помічної та місцевої пожежної команди о 16:40 пожежу локалізовано та о 16:38 – ліквідовано.

На вул. Троянська у с. Показове о 18:15 загорілась покрівля житлового будинку, що не експлуатується, на площі 80 м2. Рятувальниками 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки та місцевою пожежною командою с. Тишківка о 19:27 пожежу було локалізовано та о 20:09 – ліквідовано.

Травмованих та загиблих на обох пожежах не виявлено. Причини виникнення даних подій встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області

10 квітня рятувальники 4-го Державного пожежно-рятувального загону смт Добровеличківки двічі виїжджали на гасіння пожеж у приватних домоволодіннях.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool