У Добровеличківському районі вогнеборці приборкали 3 пожежі

Червень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Добровеличківського району тричі виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 16 червня о 08:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу магазину продовольчих товарів на вул. Перемоги м. Помічна.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 85 м2 майна, торговельного обладнання та перекриття магазину. Силами 12 чоловік особового складу, 3 одиниць техніки 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки та місцевої пожежної команди с. Брід о 09:43 пожежу було локалізовано та об 11:45 – ліквідовано.

Того ж дня о 12:06 на вул. Центральна с. Дружелюбівка виникла пожежа 20 м2 перекриття господарчої споруди, що не експлуатується, на відкритій території. Бійці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківки о 12:40 локалізували та о 12:25 ліквідували пожежу.

17 червня о 00:42 загорілись 5 м2 речей домашнього вжитку в одній із кімнат приватного будинку на вул. Центральна с. Веснянка. Силами рятувальників 16-ї ДПРЧ смт Добровеличківка о 01:19 пожежу було локалізовано, а о 03:17 – ліквідовано.

В усіх трьох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool