У Добровеличківському районі попередили рибалок про небезпеку крихкої криги

Лютий 12, 2018 | Новини | Переглядів: 723 | Коментарі: 0

Рятувальники, продовжують проводити запобіжні заходи з громадянами «групи ризику» – рибалками, дітьми, які найчастіше стають жертвами підступної криги. Робота відбувається у формі безпосереднього спілкування з людьми біля водойм та прямо на кризі.

Фахівці Служби порятунку приходять до популярних місць риболовлі чи розваг на річках, ставках та проводять роз’яснювальну роботу з відчайдушними екстремалами про небезпеку перебування на кризі. 

Головна мета таких відпрацювань – навчити людей безпеці під час риболовлі та переконати у необхідності вжити усіх можливих запобіжних заходів перед тим, як ступити на лід.

12 лютого рятувальники Добровеличківського району закликали рибалок берегти себе та не ризикувати даремне. Також інформували про способи порятунку на льоду, наводили приклади нещасних випадків, що стались в Україні останнім часом, розповідали, які засоби самопорятунку необхідно завжди мати при собі, окрім вудки, щоб риболовля не стала останньою в житті.

Крім того, чоловіки, для яких гарний улов вартий ризику, отримали листівки з правилами поведінки на льоду.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool