У дні Великодніх свят охорону громадського порядку та патрулювання вулиць забезпечуватимуть близько тисячі правоохоронців

Квітень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

Під час святкування Великодня на Кіровоградщині працівники міліції вживатимуть додаткових заходів щодо охорони громадського порядку з метою забезпечення безпеки громадян і попередження можливого ускладнення обстановки. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

У ніч із 14 на 15 квітня у 215 церквах, розташованих у понад 170 населених пунктах Кіровоградської області, відбуватиметься святкове Богослужіння. За попередніми даними, участь у ньому візьмуть майже 100 тисяч чоловік. Громадський порядок безпосередньо на прилеглих до релігійних споруд територіях охоронятимуть близько 600 правоохоронців. Окрім того, у Великодню ніч вулиці обласного центру додатково патрулюватимуть близько 100 працівників міліції.

Загалом до несення служби у посиленому режимі протягом 14-16 квітня у місті Кіровограді буде залучено майже 200 правоохоронців, у тому числі автопатрулі батальйону патрульної служби, «Беркуту», відділу Державної служби охорони при УМВС, а також піші наряди працівників ППС та військовослужбовців внутрішніх військ.
Працівники міліції закликають жителів та гостей Кіровоградської області не допускати порушень громадського порядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool