У дитсадку «Краплинка» малеча разом з фахівцями «долала пожежу»

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

У навчальних закладах Кіровоградщини триває тиждень знань безпеки життєдіяльності. На запрошення вихователів працівники обласного Управління Держтехногенбезпеки відвідали дитсадок «Краплинка», що в Кіровограді. Малеча радо зустрічала гостей.

 Разом з педагогами діти підготували виставу на протипожежну тематику. Виконуючи ролі пожежних, хлопчики та дівчатка гасили лісову пожежу, не пускали «червоного півня» до осель, змагалися, хто спритніший рятувальник та швидше дістанеться до місця надзвичайної події. У свою чергу, представники Держтехногенбезпеки розповіли вихованцям садочку про небезпечність сірників і побутових електроприладів, показали справжні вогнегасники та пояснили їх призначення. Повторили разом з дітьми і номер екстреного виклику пожежно-рятувальної служби у випадку виникнення небезпеки та пояснили. як діяти в такій ситуації. Для малюків, вихователів та батьків було влаштовано тематичну виставку робіт переможців конкурсів на кращі поробки на тему безпеки, які проводилися протягом року спільними зусиллями Управління Держтехногенбезпеки та Територіального управління МНС. Гості не лише розповідали, а й брали активну участь у іграх та конкурсах, що викликало справжнє захоплення у малечі. Саме такі заходи допомагають виховати у дітей навички безпечної поведінки, на прикладах роз’яснюють, які дії можуть спричинити біду. Позитивні емоції та нові знання отримали всі учасники дійства.
Слід зазначити, що питання пожежної безпеки розглядаються не тільки на подібних заходах, а й під час батьківських зборів. Навчаючи свою дитину з дитинства азам безпеки, можна сподіватися, що у майбутньому вона зможе не лише захистити себе у разі виникнення пожежі, а й не допустити вогневого випадку взагалі.
Виконуйте правила пожежної безпеки будьте гідним прикладом та навчайте цьому дітей! Їхнє майбутнє – у ваших руках.

У дитсадку «Краплинка» малеча разом з фахівцями «долала пожежу»

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool