У День Незалежності- хода вишиванок у Кіровограді!

Серпень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" запрошує жителів та гостей міста взяти участь у параді вишиванок, який відбудеться 24 серпня 2012 року.

Збір охочих пройти у вишиванці від пам'ятника Янголу-охоронцю через центр міста вулицями Великою Перспективною та Преображенською до пам'ятника Богданові Хмельницькому розпочнеться о 16-ій годині 30 хвилин. Початок ходи о 17-ій годині. По завершенню ходи проводитимуться підсумки інтернет-конкурсу на найкращу вишиванку та святкова концертна програма.
Організатори дійства запрошують підприємців, організації та установи міста приєднатися до організації і проведення святкових заходів, а також взяти безпосередню участь у нагородженні переможців конкурсу. Контакти телефоном – 066-124-40-20.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool