У четвер відбудеться вручення техніки, купленої на кошти, виручені на Великодньому благодійному аукціоні

Травень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Нарешті, по закінченню травневих свят та після ретельного відбору поставщиків обладнання, завершено процес купівлі обладнання для обласної дитячої лікарні, який розпочався після збору коштів від продажу картин на Четвертому Великодньому благодійному аукціоні

Передача обладнання відбудеться у четвер – 24 травня 2012 року – і розпочнеться о 14.00 біля приймального відділення обласної дитячої лікарні у Кіровограді.
Оргкомітет акції запрошує на церемонію передачі обладнання як журналістів, так і художників, що дали свої картини на аукціон, та меценатів, що придбали квитки та власне картини!
Нагадаємо, що цієї весни у Кіровограді було встановлено новий благодійний рекорд – у результаті Аукціону, що відбувся напередодні Великодня у приміщенні обласного художнього музею, було продано тридцять картин та зібрано 96 200 гривень на потреби операційного відділення обласної дитячої лікарню.
Атмосфера у залі, де відбувалися торги, та й настрій учасників аукціону були по-справжньому святковими. Динаміка перебігу аукціону була дуже напруженою – стартова ціна за картину іноді виростала у 5-6 разів, як це сталося, наприклад, із роботою одесита Сергія Дриги, що була продана за 26 100 гривень. Та й на кіровоградських майстрів був попит – справжнім відкриттям цьогорічного Аукціону стали роботи Дениса Ковтуна. Його «Подвір’я», що на старті оцінювалося у 400 гривень, було продано за шість тисяч, тобто у 15 разів дорожче!
На початку заходу серед присутніх був розіграний ескіз писанки гігантського розміру, що її до Великодня розмалювали місцеві художники. Ескіз виграла Валентина Вишневська і відразу ж подарувала картину в обласну дитячу лікарню. Так само картини Андрія Надєждіна, Андрія Кадигроба та спільну роботу, створену відвідувачами музею, передали у медичний заклад Андрій Ніколаєнко, Людмила Шубіна та СП «Умний дом».
Картини будуть передані керівництву лікарні у четвер, так само як і обладнання. Зокрема, для лікарні придбано великий промисловий холодильник для хірургічного відділення, два електричних дистилятора, три сухоповітряні шафи для роботи із інструментарієм, що використовується в усіх відділеннях лікарні, а також чотири пульсоксиметри (це медичні контрольно-діагностичні прилади), півсотні бактерицидних ламп, без яких не могли працювати два важливі у лікарні апарати, бактерицидний настінний опромінювач та фототерапевтичну лампу до приладу Biliblanket Plus.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool