У Бобринці створено районну партійну організацію

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1982 | Коментарі: 0

   27 квітня 2011 року у місті Бобринці Кіровоградської області відбулися збори партійного активу району, на яких було утворено  Бобринецьку районну організацію Всеукраїнського об’єднання «Свобода».  Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської ООВО"Свобода".

Керівником бобринецьких  свободівців  обрано Віктора Пасіку. Першим завданням новообраного керівника буде у стислі терміни здійснити реєстрацію осередку у районних органах юстиції, зміцнити кількісно і якісно організацію та розпочати підготовку до проведення зборів ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу земель сільськогосподарського призначення в Україні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool