У Бобринецькому та Компаніївському районах перевірили стан виконання заходів цивільного захисту

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віта Атаманчук спільно з представниками Управління ДСНС та управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту інфраструктури та промисловості ОДА під час робочої поїздки до Бобринецького та Компаніївського районів перевірили організацію та проведення місцевими органами виконавчої влади робіт щодо встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайних ситуацій у частині переведення районних ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у режим підвищеної готовності.

Під час перевірки основна увага приділялася стану оповіщення населення у разі виникнення надзвичайної ситуації, у тому числі і військового характеру, готовності захисних споруд цивільного захисту до укриття населення та організації роботи щодо навчання діям під час надзвичайних ситуацій на базі консультаційних пунктів при сільських (селищних) радах.
Результати поїздки показали, що робота у даному напрямку на місцях у цілому розпочалася. Разом із тим, заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук націлила керівників районів та сільських голів на плідну роботу у організації та виконанні заходів цивільного захисту. Зокрема, це стосується активізації роботи консультаційних пунктів, проведення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях та забезпечення готовності захисних споруд цивільного захисту і найпростіших укриттів.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool