У Бобринецькому районі вилучено 10 ігрових автоматів

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1595 | Коментарі: 0

Працівники УДСБЕЗ УМВС України в Кіровоградській області спільно зі співробітниками податкової міліції зафіксували у місті Бобринці факт надання послуг у сфері грального бізнесу та вилучили 10 ігрових автоматів. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Вже 2 роки діє заборона грального бізнесу, однак спритні бізнесмени і досі намагаються обійти закон і заробити на цьому. Втім, такі спроби марні. Днями у ході перевірки діяльності суб’єкта підприємницької діяльності у місті Бобринці правоохоронці разом з працівниками податкової міліції зафіксували факт надання послуг у сфері грального бізнесу, які здійснювались за допомогою 10 ігрових автоматів. Було проведено оперативну закупівлю послуги: здійснено ставку на 20 гривень, а отримано виграш у сумі 50 гривень.
Правоохоронцями було вилучено гральні автомати, проводиться перевірка. За словами заступника начальника УДСБЕЗ УМВС в області майора міліції Олексія Поліщука, наразі встановлюється особа, яка організувала діяльність грального зала. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 ККУ (заняття гральним бізнесом) або ж притягнення до адміністративної відповідальності згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та накладення штрафу в сумі близько 7 мільйонів гривень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool