У Бобринецькому районі відбувся рейд (ФОТО)

Липень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

Побутові пожежі найчастіше виникають через необережність у поводженні з відкритим вогнем чи пожежонебезпечними предметами та сумішами, також стара або не професійно влаштована електропроводка може у будь-який момент спричинити загоряння.

Не останнє місце у негативному рейтингу причин пожеж займає самозаймання електроприладів та людська недбалість – куріння в ліжку, залишені без нагляду увімкнені побутові прилади та інші дії, що можуть призвести до займання домашніх речей. Часто горе стається, коли малеча залишається поза увагою батьків та до маленьких рук потрапляють сірники.

Усі ці тези рятувальники Кіровоградщини намагаються донести до свідомості людей, з якими щодня проводять роз’яснювальну роботу в різних населених пунктах області.

Так, 18 липня фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області прибули до м. Бобринця та разом із рятувальниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу поширювали листівки з правилами поведінки влітку та безпосередньо спілкувались із бобринчанами на цю тему.

Крім традиційних застережень щодо пожежної безпеки у побуті, рятувальники нагадали, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, та про відповідальність за спалювання пожнивних залишків.

Прес-служба У ДСНС в області

У Бобринецькому районі відбувся рейд (ФОТО)

У Бобринецькому районі відбувся рейд (ФОТО)

У Бобринецькому районі відбувся рейд (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool