У бібліотеці Чижевського відкрили виставку робіт архітекторів Кіровоградщини.

Червень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Напередодні Дня архітектури України в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І.Чижевського відбулося урочисте відкриття виставки реалізованих проектів знаних архітекторів та дипломних робіт майбутніх зодчих – студентів архітектурного факультету Кіровоградського будівельного коледжу. 

В експозиції представлені роботи Людмили Харламової, Юрія, Тетяни та Олени Пенязь, Ганни Ковтун, Ірини Дрофи, Алли Пирогової та Наталії Стражнікової.

З наступаючим професійним святом присутніх привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. – Сьогодні ми маємо унікальну можливість ознайомитись з роботами як досвідчених архітекторів, так і талановитих студентів. Професію архітектора поважали у всі часи, роботи зодчих завжди викликали захоплення у оточуючих, оскільки вони творили на століття. Сучасні архітектори також наслідують давні традиції, поєднуючи минуле з сучасністю, їх проекти завжди відрізняються незвичністю та креативністю, – відзначив Сергій Коваленко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool