У березні кіровоградці розрахувалися з комунальниками лише на 51 відсотків

Березень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді здійснюється постійний моніторинг надходжень та використання платежів за утримання будинків та прибудинкових територій.

Таку вимогу поставив перед Головним управлінням житлово – комунального господарства міський голова Олександр Саінсус Як повідомив начальник Головного управління Олександр Хачатурян, за перший тиждень березня на розрахункові рахунки КРЕПів і ЖЕКів надійшло 25% платежів, а за два тижні – 51% від нарахованих сум. Головне управління житлово – комунального господарства нагадує, що термін сплати комунальних платежів визначений до 10 числа наступного місяця, а на календарі вже 17 березня. Олександр Хачатурян висловив щиру подяку споживачам, які своєчасно сплатили за отримані комунальні послуги та висловив сподівання, що в найближчий час розрахуються і решта мешканців міста, які з тих, чи інших причин не змогли цього зробити вчасно. Кіровоградські комунальники, у свою чергу, зроблять все від них залежне, щоб їхні послуги надавалися стабільно, якісно і у повному обсязі, запевнив Олександр Хачатурян.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool