У 2017 році матимемо суттєве підвищення соціальних стандартів,- Сергій Кузьменко

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щотижневої апаратної наради.

Перш за все очільник області звернув увагу керівників міст та районів на необхідності максимально ефективного використання коштів із Державного бюджету.

Залишилось чотири дні до кінця року, тому нам потрібно вчасно завершити всі міжбюджетні відносини, - наголосив Сергій Кузьменко.
Окремо він зупинився на можливостях обласного та державного бюджету у наступному році.
- Минулого тижня обласною радою затверджено головний фінансовий документ Кіровоградщини, і ми можемо спокійно та впевнено входити в 2017 рік, - підкреслив Сергій Кузьменко. - Наші вчителі, лікарі та інші службовці зможуть, як і раніше, своєчасно і у повному обсязі отримувати заробітну плату, мінімальний розмір якої становитиме 3200 гривень.

За словами Сергія Кузьменка, підвищену заробітну плату у новому році отримуватимуть працівники управління з надзвичайних ситуацій, поліцейські, медики та освітяни. Зарплатня останніх збільшиться майже на 50%, приблизно на 1700-2300 гривень.
Сергій Кузьменко висловив переконання, що в області й надалі зберігатиметься позитивна тенденція до збільшення заробітної плати, зокрема в галузі агропромислового комплексу. - Цього року ми спромоглися збільшити рівень оплати праці у сільському господарстві, де середня заробітна плата перевищила загальнообласний показник, - підкреслив голова ОДА.

Голова облдержадміністрації насамкінець підкреслив: "Навіть при тому, що в країні непроста ситуація, не так динамічно розвивається економіка, величезні витрати йдуть на оборону, тим не менше, влада знайшла можливість піти на кроки для підвищення соціальних стандартів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool