У 2015 році вдалося відремонтувати понад 83 тисячі квадратних метри кіровоградських доріг, - Олександр Хачатурян

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Першочерговим завданням для житлово – комунальної галузі у 2015 році стала реалізація масштабної програми капітального ремонту дорожнього покриття на вулицях та внутрішньобудинкових територіях Кіровограда.

Про це повідомив начальник головного управління житлово-комунального господарства Олександр Хачатурян під час прес-коференції у міській раді сьогодні, 22 грудня.

За його словами у поточному році вдалося відремонтувати 18 магістральних доріг, що удвічі більше, ніж у минулого. А ще, відзначив очільник галузі ЖКГ, до планування об’ктів ремонту підходили цього року з логістичної точки зору. Так капітальна реконструкція вулиці Жуковського дозволила забезпечити можливість запустити у мікрорайон громадський транспорт, а капремонти на вулицях Пушкіна і Верхній Биківській – розвантажити транспортний рух у центральній частині міста.

– Всього у 2015 році вдалося відремонтувати понад 83 тисячі квадратних метри кіровоградських доріг та 81 об’єкт внутрішньобудинкових територій. – наголосив Олександр Хачатурян. – Для Кіровограда - це рекорд, це вдвічі більше ніж за два останні роки.
Крім того, в обласному центрі відремонтовані повністю вісім тисяч квадратних метрів тротуарів.

Ще одним першочерговим завданням у цьому році було відновлення зовнішнього освітлення вулиць. План ремонту зовнішніх мереж буде виконаний на 100%, пообіцяв начальник профільного управління, із запланованих на поточний рік 25 кілометрів електричних мереж вже виконано 24,5 кілометри.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool