У 2014 році платниками податків Кіровоградщини сплачено до місцевого бюджету майже 2 мільярди гривень

Січень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Податкові платежі до місцевого бюджету Кіровоградщини протягом 2014 року в порівнянні з 2013 роком зросли на 161,3 млн. грн. та складають 1 мільярд 841 мільйон гривень.

Левову частку у наповненні місцевих бюджетів складає податок на доходи фізичних осіб. З початку року його надійшло 1 млрд. 314 млн. грн., що на 123,8 млн. грн. більше, ніж у минулому році. Така динаміка зумовлена у тому числі і проведенням комплексу заходів, які направлені на підвищення рівня заробітної плати та погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах.
Наступною, за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих бюджетів є плата за землю. Платниками земельного податку та орендної плати за землю сплачено 273,4 млн. грн., що складає 104,6 відсотка рівня сплати січня-грудня 2013 року.
Від платників єдиного податку до бюджету надійшло 113,5 млн. грн., що складає 114,6 відсотків більше обсягу надходжень минулорічного періоду.
Фахівці фіскальної служби області висловлюють подяку за високу сумлінність платників регіону, які під час тяжкої для країни економічно-соціальної ситуації продовжують своєчасно сплачувати податки та збори. В свою чергу, у новому році фіскальна служба області докладе максимум зусиль задля створення умов для комфортного обслуговування платників.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool