У 2013 році вагонообіг станції Чорноморська становив майже 933 тис. вагонів

Квітень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

За 12 місяців 2013 року вагонообіг станції Чорноморська становив 932 тис. 940 вагонів, що на 9,9% більше показника технічного плану, який нормується фінансовим планом залізниць.

За цей період було відправлено 466 тис. 835 вагонів, тобто на 10,4% перевищено показник технічного плану. Також перероблено 396 тис. 025 вагонів на сортувальній гірці - це на 8,5% більше показника технічного плану. Простій вантажного вагона під однією вантажною операцією зменшено на 2,28 годин, а простій транзитного на 0,76 годин, що покращено проти норми заданої технічним планом.
Чорноморська – сортувальна станція, яка за обсягом і складністю роботи відноситься до позакласної. Колії приймально-відправного парку станції обладнані пристроями централізованого випробування автогальм вантажних поїздів для покращення якості технічного обслуговування вантажних вагонів, прискорення їх обігу із забезпеченням безпеки руху. Станцію обладнано пристроями диспетчерської централізації та системи з управління і контролю за рухом поїздів.
Нагадаємо, що колектив сортувальної станції Чорноморська Одеської залізниці за підсумками 2013 року посів перше місце у дорожньому змаганні серед станцій Одеської залізниці та друге у галузевому змаганні Укрзалізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool