У 2013 році на Одеській залізниці оздоровили понад 551 км колії

Січень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Минулого року Одеські залізничники різними видами ремонту оздоровили майже 551 км колії на одному з найбільш вантажонапружених напрямків на Україні: П'ятихатки – Знам'янка –Помічна – Одеса.

У тому числі модернізовано – 68 км, капітально відремонтовано – 125,9 км, середній ремонт виконано на 194 км і комплексно-оздоровчий на 161,5 км колії. Окрім того побудовано 1,6 км колії залізничного роз'їзду 12 км дільниці Чорноморська-Берегова. Також було замінено на нові 70 стрілочних переводів.
Працівники колійного господарства залізниці відремонтували 89 станційних колій загальною протяжністю 40,9 км на станціях: Іллічівськ-Поромна, Котовськ, Христинівка, Знам'янка, Миколаїв, Одеса-Сортувальна.
Під час виконання колійних робіт проводились комплексні роботи з оздоровлення 6 “хворих” (нестійких) місць земляного полотна (в основному на напрямках Вапнярка – Одеса, Миронівка – П'ятихатки) та ремонту 7 інженерних споруд (мости, труби).
Зазначений обсяг робіт було якісно виконано з ефективним використанням високопродуктивних колійних машин. Виконання зазначених обсягів робіт дозволило підвищити швидкість руху поїздів на 63,4 км головних та 30,3 км приймально-відправних колій.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool