У 2012 році центри обслуговування платників податків Кіровоградщини надали 52 тис. послуг

Лютий 06, 2013 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Сервісні центри обслуговування платників податків Кіровоградської області (ЦОППи), створені торік, протягом року надали своїм клієнтам близько 52 тис. послуг.

До роботи в 22 ЦОППах у 2012 році залучалися 77 співробітників 8 районних інспекцій, які надали 52000 адміністративних послуг, 2300 безкоштовних електронних ключів та 3893 усні консультації.
Найчастіше допомога податківців була потрібна при поданні податкової звітності юридичних та фізичних осіб (65% звернень), при прийомі вхідної кореспонденції (12%), а також при видачі картки платника податків 3%). Крім того, в сервісних центрах видавали безкоштовні бланки податкової звітності та копіювали документи.
ДПС у Кіровоградській області нагадує – центри обслуговування платників податків надають такі послуги, як прийняття звітності, надання безкоштовного програмного забезпечення, інформаційно-консультаційні послуги. Центри також надають такі адміністративні послуги, як взяття на облік платників податків в органах ДПС, оформлення та видача патентів, свідоцтв, довідок, інших документів.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool