У 2012 році до місцевих бюджетів Кіровоградщини надійшло півтора мільярда гривень податків і зборів

Січень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Прогнозні показники виконано на 110,3%.

Надходження податків до місцевих бюджетів в повному обсязі забезпечено по всіх районах області та міста Кіровограда. Таким чином, торік сумлінні платники податків регіону сплатили на 143,7 млн. грн. більше, ніж було заплановано. Зазначені кошти в повній мірі зараховані на рахунки державного казначейства та спрямовані на потреби місцевих громад, визначені місцевими бюджетами.
Левова частка від загальної суми податків і зборів місцевих бюджетів, а саме – 464,3 млн. грн., або 30,2%, надійшла до місцевої скарбниці обласного центру.
Найбільшу питому вагу в загальних доходах місцевих бюджетів, а саме – 72,6%, займають податок на доходи фізичних осіб (надійшло 1,1 млрд. грн.) та податок на землю (15,6% або 240,1 млн. грн.).


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool