Тяжкохворий пенсіонер, захищаючи своє життя, вбив родича

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1423 | Коментарі: 0

 Працівники Кіровоградського райвідділу УМВС в області затримали за підозрою у скоєнні вбивства 73-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Чоловік давно хворіє і є інвалідом першої групи, його дружина померла, тому доглядати за пенсіонером було нікому. Наприкінці минулого року до нього переїхав 44-річний родич.

 У селі чоловік роботи не знайшов, від бездіяльності почав пиячити, та й належного нагляду хворому він не забезпечував. Через це й виник конфлікт у родині, який закінчився трагедією.
 Нетверезий потерпілий ввечері 12 березня повернувся додому і почав сваритись з пенсіонером, який майже не піднімався з ліжка. У пориві люті молодший чоловік почав душити інваліда, той з останніх сил взяв сокиру, яка знаходилась біля ліжка, і вдарив родича кілька разів по голові.
Зрозумівши, що накоїв, хворий зателефонував знайомому, який мешкає у Кіровограді. Той одразу ж приїхав, виявивши, що потерпілий вже мертвий, викликав працівників міліції.
«На місце події прибула слідчо-оперативної групи у складі працівників райвідділу міліції та УМВС в області, підозрюваного було затримано та вилучено знаряддя злочину» - розповідає начальник Кіровоградського РВ Володимир Куценко.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool