Туристичний маршрут, присвячений відомому колекціонеру, розроблять у Кропивницькому

Листопад 10, 2021 | Новини | Переглядів: 1720 | Коментарі: 0

Туристичний маршрут, присвячений відомому колекціонеру і реставратору Олександру Ільїну, розроблять картинна галерея «Єлисаветград» спільно з обласною універсальною науковою бібліотекою імені Чижевського.

Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга на відкритті інформаційно-туристичного центру сьогодні, 9 листопада.

«Микола Цуканов – людина, яка здається все знає про видатного колекціонера Ільїна. Нещодавно ми обговорили ідею напрацювати туристичний маршрут, присвячений історії життя цієї неординарної людини, яка залишила по собі неоціненний історичний і культурний спадок. До цього процесу попросив долучитися фахівців інформаційно-туристичного центру», - сказав Сергій Шульга.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool