Цього року планується завершення ремонту дороги М-04

Червень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Про це під час робочої поїздки до Кіровоградщини повідомив керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак. 

Разом з головою облдержадміністрації Сергієм Кузьменком він проінспектував дороги області, зокрема, оглянув відремонтований шляхопровід у місті Олександрія та ділянку проведення поточного ремонту на дорозі М-04 (Знам'янка – Луганськ – Ізварине).

Окрему увагу було приділено пунктам габаритно-вагового контролю. Один із них розташований на ділянці дороги М-04 біля селища Пантаївка.

Славомір Новак відзначив, що завдяки впровадженню двох фундаментальних реформ – Дорожнього фонду та децентралізації, Кіровоградська область цього року отримала фінансування у межах 500 млн. грн. на дороги державного значення, та 380 млн. грн. субвенцій на дороги місцевого значення. «На прикладі Кіровоградської області ще раз пересвідчився – будівельна машина в Україні працює. Область готова використовувати кошти на ремонт і будівництво доріг. Проведено тендери, укладено договори, активно проводяться роботи по всіх проектах» – підкреслив посадовець.

Славомір Новак подякував Сергієві Кузьменку за тісну та результативну співпрацю у розвиткові доріг Кіровоградщини. «Так, нам ще багато треба зробити. Однак роботи тривають, і маємо добрі результати» – відзначив керівник Укравтодору.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool