Цього року на ремонт доріг Кіровоградщини буде спрямовано близько мільярда гривень

Травень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час робочої поїздки до Олександрійського району, де ознайомився з ходом ремонтних робіт на ділянках автодороги М-22 Полтава-Олександрія та М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

Як зазначив Сергій Кузьменко, на ремонт, будівництво та відновлення доріг державного та місцевого значення у 2018 році область отримає з державного бюджету та дорожнього фонду близько одного мільярда гривень.

Це значно більше ніж у попередні роки, зауважив голова ОДА. Зокрема, 381,6 млн. грн. з дорожнього фонду буде практично рівномірно розподілено між районами та містами області, які самостійно визначатимуть пріоритетні об’єкти для проведення ремонтних робіт.

Значний ресурс буде спрямовано із державного бюджету на капітальний ремонт та поточний середній ремонт доріг міжнародного та національного значення. Цей ресурс буде спрямовано в основному на автошляхи північного, східного та південного напрямків. "Це ділянки доріг на Кременчук і Полтаву, від Знам'янки до межі з Дніпропетровською областю, від Кропивницького до Миколаєва", - конкретизував очільник області. "Сподіваємось матимемо додаткові кошти на будівництво 33 км дороги до Миколаєва, яка також буде капітально ремонтуватися за такою ж технологією, як дорога у напрямку Дніпра. Також ми говоримо про північний напрямок.

Дорожні роботи у напрямку Полтави та Дніпропетровської області розпочалися у квітні і підрядні організації наразі активно працюють. До кінця червня буде капітально відремонтовано майже 9 км. на Полтаву, а у кінці серпня більше 11 км. на Дніпро.

За словами Сергія Кузьменка, ближчим часом в експлуатацію буде введена дорога в обхід Знам'янки. "Вона вже відкрита для руху, нині тривають роботи із встановлення дорожніх знаків та облаштування узбіч", - зазначив він. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool