Цього разу на Кіровоградщині стріляли в Копанках

Серпень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Два постріли з гладкоствольної зброї 12-го калібру пролунали в селі Копанки Маловисківського району під час бійки поблизу місцевого клубу. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Подія трапилась близько опівночі 28 липня. З сусідніх населених пунктів на автомобілі «Газель» приїхало дев’ять осіб (частина з них - раніше судимі) й з особливою зухвалістю та застосуванням дерев’яних палиць почали бійку з місцевою молоддю, що відпочивала на дискотеці. Кілька чоловік отримали тілесні ушкодження й згодом вимушені були звернутися до лікарні. Згаданими пострілами пошкоджено автомобіль ВАЗ 21213 «Нива», що стояв поблизу сільського клубу. На щастя ніхто з людей від них не постраждав.
За даним фактом Маловисківським райвідділом міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
Затримано трьох осіб. Вживаються заходи до встановлення місцезнаходження решти зловмисників.
На місце події виїжджав прокурор Маловисківського району Олександр Глобенко.
Розслідування триває.
Хід досудового слідства по справі прокуратурою області взято на контроль.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool