Цілком офіційно: на Кіровоградщині затримали тих, хто стріляв із автомобіля БМВ

Липень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1528 | Коментарі: 1

Працівниками ДАІ УМВС в області в обласному центрі був затриманий автомобіль марки БМВ, в якому знаходилося четверо осіб. Серед них один працівник органів внутрішніх справ та курсант відомчого навчального закладу, який і перебував за кермом. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Попередньо, до міліції надійшло повідомлення про те, що один із пасажирів згаданого авто стріляв по громадянам, які стояли на зупинці громадського транспорту, пластиковими кульками зі зброї для гри в страйкбол.
На щастя, потерпілі серйозних поранень не отримали, а відбулися синцями.
Стосовно працівників ОВС керівництвом УМВС в області призначено службове розслідування, матеріали якого будуть направлені для прийняття рішення в прокуратуру.
По факту інциденту Кіровським відділом міліції Кіровоградського МВ УМВС вже порушено кримінальну справу за фактом хуліганства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool