Цікавий та корисний захід відбувся в ДЮК Чайка

Жовтень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1699 | Коментарі: 0

У дитячо-юнацькому клубі «Чайка» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради було проведено усний журнал: «Державна символіка України, її історичне походження. Символіка міста Кіровограда».

Приміщення у якому проводився захід, було прибрано символами України та міста Кіровограда - рушниками, калиною, колоссям жита та дитячими малюнками з символікою України та Кіровограда.
У формі казки пройшла перша сторінка журналу: діти разом з ведучою говорили про герб, прапор та гімн України. Друга сторінка присвячувалась символіці м. Кіровограда, а третя – цікава вікторина. Переможці отримали призи.
Також на цьому заході було підбито підсумки конкурсу малюнків «Наші символи». Переможці конкурсу отримали грамоти від ДЮК “Чайка“ і солодкі призи від депутата міської ради Волкова І.В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool