Труп безвісти зниклого виявили у лісосмузі

Лютий 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Працівники Управління карного розшуку УМВС в області та Компаніївського РВ УМВС в області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 24-річного жителя району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Восени 2010 року до Новомиргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 29-річної жительки одного із населених пунктів району про те, що кілька днів тому її 32-річний чоловік поїхав на власному автомобілі до Компаніївського району з метою скупки горіхів та пір’я і зник безвісти. При собі мав мобільний телефон та гроші у сумі 3-х тисяч гривень.

Працівники міліції розпочали пошуки зниклого. Відпрацювавши територію Новомиргородського, Компаніївського та сусідніх районів, правоохоронці не знайшли ніяких зачіпок, що могли б допомогти встановити місцезнаходження чоловіка. Згодом підозри оперативників щодо скоєння стосовно зниклої особи злочину знайшли своє підтвердження.
У січні нинішнього року під час вжиття заходів щодо розкриття крадіжки у поле зору правоохоронців потрапив житель одного із населених пунктів району. Через кілька днів стало відомо, що цей чоловік причетний до вчинення іншого злочину, більш серйозного.
Після затримання підозрюваного працівники міліції з’ясували обставини трагедії дворічної давності. Надвечір потерпілий заїхав до села у Компаніївському районі. Зупинивши авто біля одного із подвір’їв, поцікавився у місцевого жителя, чи має той на продаж горіхи чи пух. Так слово за слово між чоловіками виник конфлікт, у ході якого один із них ударив іншого ножем у шию. Від отриманих тілесних ушкоджень скуповувач помер на місці події.
Аби приховати сліди злочину, зловмисник з допомогою родича у подвір’ї домоволодіння закопав автомобіль потерпілого з його речами у ямі для зимівлі бджіл. Труп загорнув у поліетиленову плівку та відтягнувши за село, закопав у лісосмузі. За словами підозрюваного, гроші та мобільний телефон своєї жертви він спалив у пічці.
Під час проведення перевірки отриманої інформації правоохоронці виявили у ямі пошкоджений транспортний засіб та залишки особистих речей потерпілого, а у вказаному зловмисником місці – муміфікований труп. За одягом та особливими прикметами дружина загиблого впізнала свого чоловіка.
Наразі підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool