Трьох нетверезих водіїв затримали патрульні у Кропивницькому

Березень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Близько 20-ї години вечора, сталася ДТП на вулиці Холодноярській. Водій авто Lexus не дотримався безпечної дистанції і не був уважним за кермом та допустив зіткнення з автомобілем Opel .

Під час спілкування з 47-річним керманичем автомобіля Lexus, патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестер показала результат – 1, 82 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує норму. На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Ще одного водія, який осмілився сісти за кермо напідпитку допомогли виявити небайдужі містяни. Сьогодні, 4 березня, близько 13-ї години, патрульні отримали інформацію про ймовірно нетверезого водія, який керує автомобілем ВАЗ- 2109. За лічені хвилини даний транспортний засіб було зупинено на вулиці Івана Олінського. Водій одразу зізнався патрульним, що випив горілки, а перевірка на алкотетестер показала приголомшливий результат – 2,52 проміле алкоголю в крові, що в 13 разів перевищує норму. На керманича склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Зловживання алкоголем одного із учасників дорожнього руху ледь не призвело до трагічних наслідків. Сьогодні, близько 16-ї години, на вулиці Мурманській, сталася ДТП. 36-річний водій автомобіля Honda Accord виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем Chery Amulet та автомобілем DAF. Від удару з вантажівкою автомобіль Honda Accord відкинуло на декілька метрів. В салоні легкового автомобіля окрім водія перебувало ще двоє пасажирів. Патрульні одразу викликали швидку, але учасники ДТП від фахової медичної допомоги відмовились. Натомість один із пасажирів Honda Accord вирішив зняти стрес пляшкою пива. Водій даного транспортного засобу також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування на стан алкогольного сп’яніння за допомогою драгера це також підтвердило – 2, 21 проміле алкоголю в крові. Згодом, водій став погано себе почувати, тож патрульні вдруге викликали швидку. Керманича шпиталізували. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Близько 20-ї години вечора, сталася ДТП на вулиці Холодноярській. Водій авто Lexus не дотримався безпечної дистанції і не був уважним за кермом та допустив зіткнення з автомобілем Opel .

Патрульні Кропивницького закликають водіїв бути відповідальними та сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, керування у стані сп’яніння може коштувати життя та здоров’я учасників дорожнього руху. Бережіть себе та оточуючих!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool