Троє кіровоградців підозрюються у пограбуванні знайомого

Жовтень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Днями близько 4-ої години ранку до відділу міліції звернувся 22-річний потерпілий та заявив про скоєння стосовно нього злочину.

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні пограбування трьох місцевих жителів, 21, 23 та 25 років.
Попередньо правоохоронці з’ясували, що хлопець разом із компанією молодих людей та дівчат відпочивав у одному із банних закладів. Згодом він вирушив на автовокзал, звідки збирався їхати в іншу область у справах.
За його відсутності працівниця закладу, де відпочивала молодь, начебто виявила зникнення певної суми грошей. Троє кіровоградців запідозрили у крадіжці свого знайомого і вирішили розібратися з ним.
Знайшовши хлопця, молодики побили його та відібрали мобільний телефон, тисячу гривень і срібний ланцюжок із хрестиком, завдавши потерпілому збитків на суму понад двох тисяч гривень.
Потім підозрювані продовжили відпочинок вже на квартирі, де їх і затримали працівники міліції. У зловмисників правоохоронці вилучили викрадені гроші та телефон.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Стосовно підозрюваних обрано міру запобіжного заходу – підписка про невиїзд. Слідство триває.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool