Тривають рейдові перевірки в лісах Кіровоградської області

Серпень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

1 серпня під час міжвідомчої селекторної наради на тему запобігання пожежам у лісових масивах Перший заступник Міністра надзвичайних ситуацій України Віталій Бут наголосив на необхідності посилення роз’яснювальної роботи серед населення, адже саме людська необережність є основним чинником виникнення більшості пожеж в екосистемах. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Щоб перевірити чи дослухалися громадяни до заборони Уряду ходити на відпочинок до лісів, 3 серпня вкотре було проведено рейдову перевірку. Адже основні зусилля відповідних служб зараз спрямовані на те, щоб у регіонах не допустити пожеж, подібних великим займанням в лісах Криму, Дніпропетровської та Херсонської областей. І температурний режим у найближчі дні сягатиме найвищих позначок, тому полум’я може виникнути з найменшої іскри.
Представники пожежно-рятувальної служби, обллісгоспу, управління Держтехногенбезпеки та міліції перевірили стан мінералізованих смуг навколо лісу, а також шукали порушників правил пожежної безпеки та взяли з собою листівки, виготовленні Територіальним управлінням МНС та Управлінням Держтехногенбезпеки. У зрозумілій формі в них розповідається як запобігти пожежі в лісі та зупинити її на початковій стадії розвитку.
Нагадуємо, що у період пожежної небезпеки високого і надзвичайно високого класів, які зумовлені спекою та висиханням грунту і рослинності через високі температури, громадянам забороняється відвідувати ліси та, тим більше, розкладати багаття. Дослухайтеся цієї поради, якщо і через рік хочете побувати у лісі, а не на попелищі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool