Триває Карпатський пленер «Буковель. Літо 2011» (ФОТО)

Серпень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1631 | Коментарі: 0

Хто побував у Карпатах та відвідав оповитий казками і легендами край – Гуцульщину, той назавжди збереже у своїй пам’яті зачудування красою гірських панорам та водоспадів ,архітектурною довершеністю дерев’яних церков та гуцульських будиночків, понесе у серці любов до привітних і обдарованих талантом людей, що населяють її, та мелодій, які щиро дарують троїсті музики.

 Гуцульщина – це і джерело натхнення для мистців, бо Карпатське відкрите небо, таке мінливе та неспокійне, дозволяє виражати особисте світовідчуття, втілювати позачасову тему взаємовідношення людини і природи,спонукає живописця до творчого пошуку у передачі на полотні змін повітряного середовища, обумовленого сонячним світлом та атмосферою.
Саме тому вже четвертий рік поспіль на теренах ТК «БУКОВЕЛЬ» проходять пленери художників України. Щороку курорт тричі об'єднує творчі зусилля як досвідчених мистців, так і молодих. Серпень 2011 залучив до творчого пошуку 25 художників, які у своїх художніх роботах увіковічують неповторну красу та велич Карпат.
Програма пленеру, який триває з 15 серпня до 29 серпня, досить насичена: включає роботу над художніми етюдами, участь у музичних вечорах, які проводить івано-франківський гурт «AVE MARIA» (музичний керівник Любов Литвинчук), історико-краєзнавчі екскурсії, зустріч із кандидатом історичних наук, етнографом, автором книги «Українська спільнота в Україні» Оксаною Сапеляк. Заключним акордом пленеру стане підсумкова виставка, яка буде представлена для огляду та ознайомлення усім гостям курорту.
Організатори заходу, ТК «БУКОВЕЛЬ», забезпечують учасникам проживання, харчування , користування витягамита транспортне обслуговування. Усі учасники у відповідь дарують курорту по 2 свої картини.
Підтримка ТК «БУКОВЕЛЬ» мистців України сприяє підвищенню його іміджу та утвердженню як європейського курорту з розвиненим культурним потенціалом і багатою культурною спадщиною.

Триває Карпатський пленер «Буковель. Літо 2011» (ФОТО)

Триває Карпатський пленер «Буковель. Літо 2011» (ФОТО)

Триває Карпатський пленер «Буковель. Літо 2011» (ФОТО)

Триває Карпатський пленер «Буковель. Літо 2011» (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool