Три заклади освіти Кіровоградщини отримають ліцензії на провадження та розширення своєї діяльності

Червень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Три заклади освіти на Кіровоградщині згідно потреби та поданих заяв отримають ліцензії на провадження освітньої діяльності. Відповідне рішення погодили під час обласної комісії з питань освітньої діяльності у сфері дошкільної та повної загальної середньої освіти ОДА сьогодні, 9 червня.

Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Світлана Лобанова.

«Комісія погодила видачу ліцензії на право провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної та повної загальної середньої освіти комунальному закладу «Устинівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». Крім цього, переоформлено ліцензію Кіровоградському кооперативному фаховому коледжу економіки і права імені М.П.Сая Кіровоградської облспоживспілки. Розширення провадження освітньої діяльності за рівнем повної загальної середньої освіти та провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної освіти погодили КЗ «Злинський ліцей», - повідомила Світлана Лобанова. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool