Транспортний патруль у Кропивницькому активізує свою діяльність

Березень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

На дорогах Кропивницького продовжується перевірка транспортних підприємств міста щодо дотриманням ними умов договорів на перевезення пасажирів та відповідності режиму руху транспортних засобів паспортам маршрутів.

Доручення організувати таку перевірку надав міський голова Кропивницького Андрій Райкович і її системне проведення було однією з умов прийняття виконкомом рішення про підвищення вартості проїзду.

Перевірку у Кропивницькому здійснює спеціально створена комісія, куди увійшли представники управління розвитку транспорту та зв’язку, обласного управління Укртрансбезбеки та членів Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради. Цього разу транспортний патруль відстежував режим руху маршрутних таксі № 6, 11, 15, 17, 18, 27, 77 та 112 і за результатом перевірки склав відповідні акти.

Перевірка, яка тривала із 15.20 до 17.20 виявила, що маршрутні таксі за вказаними маршрутами працювали без порушень графіків. Інтервал руху в середньому склав 10-15 хвилин. Комісія також встановила, що водії на маршруті № 6 (д/н 8140, 0996) під час руху розмовляли по мобільному телефону. В автобусі (д/н 1952) відсутній задній трафарет з номером маршруту. На автобусі маршруту № 11 (д/н 0124) також відсутній задній трафарет. Те ж саме порушення і на маршруті № 112 (д/н 1842) та № 77 (д/н 1486). Транспортні засоби, які працювали на маршруті № 15 (д/н 0494 та 1123) мали неналежний зовнішній вигляд (іржа задньої частини кузова) та відсутній задній трафарет в автобусі (д/н 1123). Керівникам підприємств, що обслуговують вищевказані маршрути направлено відповідні листи та копії актів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool