Трагічна розв’язка родинного полювання

Жовтень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

10 жовтня 2012 року близько 23.00 до Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення про те, що 23-річний житель одного із сіл району, перебуваючи на полюванні, випадково підстрелив свого родича. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили тіло загиблого із вогнепальним поранення грудної клітини. Ним виявився 45-річний місцевий житель.
Попередньо встановлено, що ввечері чоловіки разом вирушили на полювання до болота, яке знаходиться на відстані близько кілометра від населеного пункту. Молодший родич залишився у засідці, а старший подався виганяти дичину. Сталося так, що він обійшов мисливця не позаду, а попереду.
Почувши шерхіт, молодик вистрелив у той бік із рушниці. Побачене чоловіка приголомшило…. Він зрозумів, що випадково поцілив у родича, а не звіра.
За словами начальника Світловодського МВ УМВС в області Ігоря Іванова, за цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 119 (вбивство, вчинене через необережність). Зброю вилучено. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool