Трагедія на залізничному переїзді

Вересень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1617 | Коментарі: 0

Водій мопеда загинув через порушення ним правил проїзду залізничних переїздів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ОЗД.

17 вересня о 00:24 на переїзді 82 км станції Долинська Кіровоградської області водій мопеда об’їхав закритий шлагбаум та, ігноруючи заборонні показання переїзної світлофорної сигналізації, виїхав на колію, де був збитий поїздом. Внаслідок зіткнення водій загинув на місці. Встановлено, що на момент трагедії водій перебував у нетверезому стані.
Одеські залізничники вкотре звертають увагу на той факт, що будь-яка помилка при керуванні автотранспортним засобом на залізничному переїзді коштуватиме життя, тому серйозне та відповідальне ставлення до дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим.
Лише зосередженість та неухильне дотримання вимог розділу «Проїзд залізничних переїздів» Правил дорожнього руху допоможе уникнути трагедії та зберегти життя.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool