Трагедія на відпочинку

Серпень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1942 | Коментарі: 0

Вчора група молодих людей відпочивала біля ставка у с. Бережинка Кіровоградського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Близько 8-ої вечора усі пішли купатися. Через деякий час вийшли з води, та не всі - одного з друзів не було. Саме він активно пірнав та бешкетував у воді. Спочатку подумали, що хлопець просто жартує та ховається за очеретом. Але час ішов, а він не з’являвся. Тоді молоді люди кинулися на пошуки. За півгодини вже бездиханне тіло хлопця дістали зі ставу.
З початку року на водоймах області загинуло 53 людини, серед них чотири дитини. Попереду ще кілька теплих тижнів, які можна використати для активного відпочинку біля водойм. Але, у будь-якому випадку, слід пам’ятати про власну безпеку.
Тож вкотре нагадуємо:
Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Якщо ви відпочиваєте разом з дітьми, постійно контролюйте їх у воді.
Не заходьте у воду напідпитку – майже 90% загиблих на воді – це громадяни у стані алкогольного сп’яніння.
Уникайте води із швидкою течією.
Якщо ви не вмієте плавати, або не впевнені у власних силах, не запливайте далеко від берега на надувних плавзасобах, адже вони у будь-яку хвилину можуть вас підвести.
Ніколи не плавайте наодинці, купаючись у незнайомому місці, не пірнайте з берега.
Дотримання цих нескладних правил поведінки забезпечить вам приємний відпочинок без трагічних наслідків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool