Торік на Кіровоградщині оформлено понад 71 800 біометричних документів

Січень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

 У 2021 році у підрозділах Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області оформлено 40093 паспорта громадянина України у формі картки та 31 729 закордонних паспортів.

Минулого року відбулось зростання попиту на оформлення біометричних документів у порівнянні з попереднім. За час карантину динаміка зростання кількості оформлення біометричних документів трималась протягом усього 2021 року. Кількість звернень громадян з оформлення ID-картки у порівнянні з 2020 роком зросла на 26,5 %, а паспортів для виїзду за кордон - на 24,4 %.

Минулий рік відзначений і позитивними змінами у процедурі оформлення ID-картки: її було законодавчо спрощено. Відтак ID-картку можна оформити у підрозділі Міграційної служби за місцем звернення, а зберігатиметься паспорт у разі неотримання заявником у підрозділі до 3-х років. При оформленні першої ID-картки одночасно можна оформити і реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) для осіб від 14 до 18 років, без необхідності звернення до податкового органу.

З 2021 року на території області можна отримати послугу з оформлення паспорта громадянина України і в Управлінні Міграційної служби та 24 територіальних підрозділах. 

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool