Торік Кіровоградщина отримала понад 5,2 млрд. грн. державної субвенції

Лютий 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Під час розширеного засідання колегії ОДА директор департаменту фінансів ОДА Сергій Шеремет повідомив, що у 2016 році трансферти з державного бюджету місцевим бюджетам області склали понад 5,2 млрд. грн. , що на 6,1% менше від показника попереднього року.

- Це, зокрема, медична, освітня субвенція та субвенція на реалізацію програм соціального захисту населення, - зазначив Сергій Шеремет.

Окрім цього минулого року Кіровоградщина отримала від держави суттєву фінансову підтримку інвестиційного спрямування.
- За рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції з держбюджету в розвиток соціально-культурної та житлово-комунальної інфраструктури області інвестовано 184,2 млн. грн. Ці кошти отримали майже усі райони та міста обласного значення, - підкреслив директор департаменту. При цьому, особлива увага приділялася підтримці соціального-економічного розвитку об’єднаних територіальних громад. Так, Бобринецька і Маловисківська ОТГ у 2016 році отримали з Держбюджету на розвиток їх інфраструктури 13,4 млн. грн. В цілому за рахунок державних коштів та відповідного спів фінансування з місцевих бюджетів в області реалізовано 113 проектів з будівництва, реконструкції, ремонту та оснащення закладів комунальної власності територіальних громад. Причому вже другий рік поспіль пріоритетними залишаються медичні та освітні заклади. За словами Сергія Шеремета, торік значний фінансовий ресурс було спрямовано на реконструкцію та оснащення Кіровоградської дитячої обласної лікарні, обласної станції переливання крові, обласного госпіталю для ветеранів війни та ін закладів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool