Торгівлі пивом у Ковалівському парку не буде!

Червень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1285 | Коментарі: 0

Літній майданчик біля кафе “Марія” у Ковалівському парку згортається, фактично не розпочавши своєї роботи.

Як тільки до міської влади розпочали надходити повідомлення від мешканців міста про продаж пива у цьому улюбленому місці родинного відпочинку кіровоградців, міський голова Андрій Райкович доручив профільному управлінню торгівлі та побутового обслуговування населення терміново зупинити торгівлю цим, тепер уже алкогольним напоєм.

Спеціалісти вийшли на місце, здійснили перевірку наявних документів у підприємця, - повідомив в.о. начальника управління Сергій Горбовський. – Перевірка підтвердила, підстав починати свою “пивну” діяльність у власника майданчика не було. Нам вдалося переконати його добровільно припинити свою діяльність. Торгівлі пивом у Ковалівському парку, місці масового відпочинку дітей не буде – це принципова позиція міської влади і міського голови Андрія Райковича.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool