Тижневик чистоти розпочався у Кіровограді

Грудень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 грудня, у Кіровограді стартує тиждень благоустрою території міста. Відповідне розпорядження видав міський голова Андрій Райкович. Про це повідомив начальник головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян під час прес – конференції у міській раді.

За його словами до генерального прибирання обласного центру долучаться як працівники комунальних служб, так і колективи підприємств, установ та організацій усіх форм власності. Відповідні запрошення долучитися до тижневика благоустрою вже розіслані. Головний акцент у наведенні ладу на території міста поставлений на очищення вулиць, парків, скверів, прибудинкових територій, земельних ділянок, закріплених за підприємствами, в’їздів до Кіровограду від опалого листя і сміття.

Олександр Хачатурян проінформував представників засобів масової інформації про перебіг опалювального сезону у Кіровограді.
- Тепло до житлових будинків і об’єктів соціальної сфери подається стабільно, - відзначив керівник профільного управління. – Із початку опалювального сезону на мережах ліквідовано 189 поривів. Обидва теплогенеруючих підприємства працюють у штатному режимі.

Александр Хачатурян

Але є і проблеми, звернув увагу Олександр Хачатурян, і вони мають загальнодержавний рівень. Відповідно до постанови Кабміну, у теплових підприємств з рахунків забирають усі 100% надходжень, які перераховують бюджетні установи. Це створює труднощі з організацією ремонтних робіт, закупівлею ГСМ, запчастин, матеріалів і з виплатою заробітної плати.

За дорученням Андрія Райковича головне управління ЖКГ вже підготувала звернення до голови Кіровоградської ОДА та Кабінету Міністрів України щодо внесення відповідних змін у чинне законодавство.

Олександр Хачатурян також звернувся через засоби масової інформації до кіровоградців, власників квартир, які отримують послуги централізованого опалення з проханням розраховуватися за тепло вчасно і у повному обсязі. Адже кошти від фізичних осіб залишаються сьогодні єдиним джерелом функціонування теплових підприємств.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool