Тиждень безпеки життєдіяльності триває у школах та дитсадках області (ФОТО)

Листопад 18, 2011 | Новини | Переглядів: 2352 | Коментарі: 0

З 14 по 18 листопада у навчальних закладах Кіровоградщини проходить Тиждень безпеки життєдіяльності. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Організатори його проведення обласне управління освіти та науки облдержадміністрації, управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки. Головна мета заходу - профілактика дитячого травматизму й популяризація знань правил безпеки життєдіяльності, здорового способу життя серед школярів та дошкільнят.
У рамках Тижня проводяться різноманітні тематичні виховні заходи, екскурсії до пожежно-рятувальних частин області. Особлива увага приділяється практичним заняттям, під час яких розглядаються різні життєві ситуації, діти вчаться надавати першу допомогу постраждалим, відпрацьовують дії у випадку тієї, чи іншої загрози. Питання безпеки дітей у побуті та здорового способу життя порушуються і на батьківських зборах.
Запрошуються на виховні заходи і фахівці – Управління Держтехногенбезпеки та працівники УМНС. Виступи людей у формі мають особливий виховний вплив на дітей та сприяють кращому засвоєнню ними того, що можна робити, а від яких вчинків слід утриматися, заради власної ж безпеки.
Наскільки відповідально підійшли у школах та дитсадках Кіровограда до проведення Тижня безпеки життєдіяльності перевірили під час спільних рейдових перевірок його організатори. Рейди показали, що педагоги та вихователі добре усвідомлюють важливість навчання дітей правилам безпеки. Особливо вразив рівень проведення заходу у школах номер тридцять, двадцять, п’ятій гімназії, садочках «Вишенька» та «Вогник». У дитсадочку «Вишенька» учасники рейду потрапили на тематичний ранок, що проводився у одній з груп. Діти залюбки поспілкувалися з гостями та поділилися з ними своїми знаннями правил безпеки.


Тиждень безпеки життєдіяльності триває у школах та дитсадках області (ФОТО)

Тиждень безпеки життєдіяльності триває у школах та дитсадках області (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool