«Титан» - «Зірка» 0:2

Травень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

В 29-му турі чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» в дев’ятьох догравала матч з «Титаном» та, по про це, святкувала перемогу з рахунком 2:0.

В середині першої половини зустрічі кіровоградська команда вийшла вперед – забитий м’яч в свій актив записав Тарас Дурай, для якого це вже четвертий результативний удар у футболці «Зірки» в зіграних двадцяти офіційних матчах. З рахунком 1:0 на користь підопічних Вадима Євтушенка команди й пішли на перерву.
А от другий тайм зустрічі був просто неймовірно драматичним. Спочатку головний арбітр матчу Сергій Скирда вилучив з поля Тараса Дурая  , а через дев'ять хвилин поле за фол останньої надії поле залишив Денис Стоян.

«Титан» «насів» на ворота гостей, але, маючи перевагу в два гравці, успіху не досяг. А от підопічні Вадима Євтушенка за п’ять хвилин до завершення основного часу зустрічі забили другий м’яч у ворота суперника – Олександр Кочура забив свій 11-ий м’яч в нинішньому чемпіонаті.

В підсумку, «Зірка» в драматичному напруженому протистоянні з «Титаном» святкувала перемогу з рахунком 2:0. До речі, зазначимо, що і в першому матчі між цими командами «Зірка» зустріч завершувала в дев’ятьох і, по при це,святкувала перемогу.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool