Тільки розвиваючи інфраструктуру територіальних громад ми рухаємось вперед,- Сергій Кузьменко

Вересень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час зустрічі із Ніною Іващенко – головою Великоандрусівської об’єднаної територіальної громади.

Учасники зустрічі проаналізували стан соціально-економічного розвитку громади, темпи наповнення її бюджету, обговорили кадрові питання, які виникають в ОТГ.

Сергій Кузьменко вказав на необхідність реалізації проектів розвитку інфраструктури, адже на ці цілі громаді вже виділено 6 млн. грн. з Державного фонду регіонального розвитку. Він нагадав, що вказані кошти необхідно освоїти вже до кінця року.

Також очільник області підняв болюче для багатьох ОТГ питання формування освітнього простору, зокрема функціонування навчальних закладів на території громад: "Наша позиція – на території громади повинні діяти щонайменше два освітніх заклади, адже тоді з'являється конкуренція, зростає якість освітніх послуг", - наголосив він.

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час зустрічі із Ніною Іващенко – головою Великоандрусівської об’єднаної територіальної громади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool