Тернопільська область: рятувальники евакуювали 13 мешканців 5-поверхового будинку

Листопад 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Під час гасіння пожежі на балконі багатоквартирного будинку вогнеборці евакуювали 13 мешканців.

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали 9 листопада о 02:00. Як з’ясувалося, горів балкон на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку на вул. Генерала Шухевича у м. Бучач. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини прибув до місця події через 4 хв. після надходження виклику та швидко ліквідував пожежу. Через сильне задимлення на місці події працювала ланка газодимозахисної служби. Отруйний їдкий дим заповнив усю сходову клітку, тому рятувальникам довелося евакуювати мешканців сусідніх квартир. Двох стареньких винесли з будинку на медичних ношах та надали їм долікарську допомогу. Під час пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення загоряння встановлюється, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool