Тернопільська область: паління в ліжку призвело до пожежі та загибелі 2-х людей

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Вогнеборці запобігли знищенню житлового будинку та 2-х сусідніх господарчих будівель, проте пожежа забрала людські життя.

Повідомлення про загоряння на території приватного господарства в м. Кременець, на вул. Переліски, 125, надійшло рятувальникам 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини 1 листопада о 04:10. На час прибуття вогнеборців за вказаною адресою площа пожежі становила близько 40 кв. м, полум’я охопило внутрішні приміщення будівлі, покрівлю, існувала загроза його перекидання на сусідні споруди.

Працюючи в екстремальних умовах сильного задимлення та високої температури, о 05:30 вогнеборці зупинили поширення полум’я та о 05:46 – повністю ліквідували пожежу. Вдалося врятувати майно 2-х кімнат та 2 сусідні господарські будівлі.

На місці події рятувальники виявили тіла двох власниці помешкання та її сина, пагубна звичка якого – паління в ліжку – ймовірно, стала причиною трагедії.

У ДСНС України у Тернопільській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool