Тернопіль: увага, розшук! (ФОТО)

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 3802 | Коментарі: 0

«Слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Тернопільській області розшукується громадянка України, мешканка с. Білокриниця Кременецького району Тернопільської області, ФЕЩУК ЛІДІЯ МИКОЛАЇВНА, 12 серпня 1956 року народження, яка підозрюється у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки, тобто у вчинені злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України.

У разі якщо Ви володієте будь-якою інформацією про місце знаходження ФЕЩУК ЛІДІІ МИКОЛАЇВНИ., просимо терміново повідомити чергового по Управлінню СБ України в Тернопільській області за тел.: (0352) 52-45-42 (цілодобово), або органи внутрішніх справ за тел.: «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool