Термін сплати фіксованого сільськогосподарського податку за липень - 29 серпня 2014 року

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує, що сплачувати фіксований сільськогосподарський податок слід щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) місяця

Розмір податку становить третину суми, визначеної на кожний квартал від річної суми податку, у таких розмірах: у I кварталі – 10 відсотків; у II кварталі – 10 відсотків; у III кварталі – 50 відсотків; у IV кварталі – 30 відсотків.
Оскільки 30 серпня цього року вихідний день, сплатити фіксований сільськогосподарський податок за липень необхідно не пізніше 29 серпня 2014 року.
Порядок обчислення та сплати фіксованого сільськогосподарського податку регулюється положеннями глави 2 Розділу XIV Податкового кодексу України.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool